FCSB vs FC Dinamo

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 iul 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Achiziționează-ți un bilet la derby-ul FCSB – Dinamo care se va desfășura pe Arena Națională pe 29 iulie și poți fi fericitul câștigător al unei mașini

FCSB te premiază cu o mașină!
Cumpără bilete de pe www.bilete.ro sau www.bilete-fcsb.ro sau din rețeaua Bilete.ro și poți câștiga un autoturism Kia
Vrei să te numeri printre norocoși? Nimic mai simplu. Intră pe www.bilete.ro sau www.bilete-fcsb.ro sau mergi la unul dintre punctele de vânzare ale rețelei Bilete.ro și achiziționează-ți un bilet la primul derby al României din sezonul 2018 - 2019 al Ligii 1 Betano - meciul FCSB – Dinamo, partidă care se va disputa pe Arena Națională, duminică, 29 iulie, de la ora 21.00 și FCSB te premiază cu o mașină Kia.
Campania “Cumpără bilet cu premiu” ia startul pe 20 iulie și se încheie pe data 29 iulie 2018.

Cine participă
La concurs pot participa persoanele fizice, care au împlinit vârsta de 14 ani până la data de 19 iunie 2018, posesoare de bilet la oricare dintre categorii, exceptând: invitațiile și oaspeții. Biletul de acces trebuie să fie achiziționat contra cost de pe pe www.bilete.ro sau www.bilete-fcsb.ro sau din rețeua Bilete.ro, iar posesorul lui trebuie să dețină actul de identitate asupra lui și să fie prezent în incinta Arenei Naționale la momentul începerii partidei în sectoarele rezervate echipei gazdă.

Extragerea premiului
Extragerea câștigătorului se va face prin tragere la sorți.

Pentru a consulta regulamentul oficial complet, accesează: www.bilete.ro/FCSBPREMII

Succes!

Distribuie aceasta pagina