FC Universitatea Cluj - Meci de Baraj

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 iun 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

FC Universitatea Cluj a dominat de la un capăt la celălalt seria din Liga a IV-a: 82 de puncte, 27 de victorii, o remiză, nicio înfrângere, cel mai bun atac din serie (167 de goluri înscrise) și cea mai bună defensivă (9 goluri primite).

Însă cel mai important meci al sezonului se joacă sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, când FC Universitatea Cluj întâlnește căștigătoarea Ligii a 4-a din județul Maramureș, într-o primă partidă a dublei manșe la finalul căreia se va decide echipa promovată în Liga a 3-a.

Așa că îți punem și noi o întrebare de BARAJ: Ne vedem pe stadion?

În urmă cu un an am început să scriem împreună un nou capitol din istoria "Șepcilor roșii". Acum e momentul ca, tot împreună, să umplem tribunele și să ducem echipa în Liga a 3-a. Pentru că doar împreună suntem U!

Biletele la meciul de baraj dintre FC Universitatea Cluj și câștigătoarea Ligii a 4-a din Maramureș sunt disponibile online pe bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Prețul unui bilet variază între 10 lei (peluza 1 și tribuna 2) și 25 lei (tribuna 1 VIP).

Bilet printat acasă, fără taxe:

Pe lângă opțiunea livrării, suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Informații suplimentare:
- Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
- Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
- Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;

Pret/bilet:
Vip: 25 lei
Tribuna 2 si Peluza :10 lei

Distribuie aceasta pagina