Bilete la Farul Constanta - Chindia Targoviste - SUPERLIGA - ETAPA III

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 iul 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vino pe stadion la partida cu Chindia Târgoviște!

Meciul va avea loc vineri, 29 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Central al Academiei de Fotbal Hagi.

Vineri, 29 iulie, de la ora 21:30, Farul Constanța va juca împotriva Chindiei, în etapa a 3-a din Superligă.
Prețul biletelor pentru această partidă este următorul: 100 de lei – Tribuna 0, 80 de lei – Tribuna 1, 60 de lei – Tribuna 2 și 30 de lei – Peluze.
Biletele se pot achiziționa online, de pe site-ul www.bilete.ro, dar și din rețeaua de magazine bilete.ro: Germanos, Vodafone, Inmedio&Relay și Poșta Română.
În ziua jocului, casa de bilete de la stadion se va deschide la ora 19:30. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un părinte.
Clubul nostru oferă în continuare posibilitatea fanilor să-și achiziționeze abonamente pentru noul sezon. Prețul acestora este de 1.000 de lei la Tribuna 0, 800 de lei la Tribuna 1, 600 de lei la Tribuna 2 și 300 de lei la Peluze. Acest lucru se poate face de pe site-ul bilete.ro, dar și de la sediul clubului nostru din Bulevardul Mamaia, numărul 208.
De asemenea, clubul nostru are o ofertă specială pentru juniorii Academiei Hagi-Farul și părinții acestora. La achiziția unui pachet de abonamente (copil+părinte) beneficiază de o reducere de 30% din prețul inițial al abonamentului.
Farul Suntem Toți!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.