Bilete la Fata babei si fata mosneagului

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 mar 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un spectacol plin de invatminte si povete despre doua fete: una buna la inima si muncitoare, care pana la urma, datorita frumusetii sufletului ei ajunge sa-si gaseasca fericirea si una rea, mincinoasa si zgarcita, care ajunge sa fie mancata de balauri, din cauza comportamentului ei negativ.

Adaptare dupa povestea lui Ion Creanga cu acelasi nume. Spectacol interactiv cu papusi si actori la vedere, care se adreseaza tuturor copiilor si, de ce nu, adultilor.

Durata: 35-40 minute

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.