Bilete la EX ORIENTE LUX

Data si locatia

01 nov

ora 19:00

EX ORIENTE LUX

Cluj-Napoca, Biserica Reformata Centrala

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Stimați spectatori,
Conform Hotării nr 76 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, desfăşurarea spectacolelor este permisă CONFORM REGLEMENTĂRILOR LEGALE ÎN VIGOARE cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii şi doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene.

ATENȚIE! Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Concert susținut în Biserica Reformată Centrală
Un eveniment artistic cu o forță muzicală deosebită – EX ORIENTE LUX este despre convingerea că spiritualitatea cu adevărat profundă poate fi găsită în religiile din Orient. Mai mult decât atât, 1 noiembrie, ziua în care gândurile noastre se îndreaptă către cei care au trecut în nefiinţă, se regăseşte în spiritualitatea Bisericii cu sugestia luminii oferite spiritelor – Luminația.
Invitând la meditaţie introspectivă, muzica a fost aleasă cu mare atenție. Contextul în care a fost scrisă prima lucrare din program anticipă mesajul muzicii și atmosfera întregului concert. Intitulată inițial Salut d'Amour, Edward Elgar și-a dat seama că scria de fapt ceva mult mai intens și profund, alegând apoi suspinul drept cuvânt descriptiv al muzicii – Sospiri. În Der Abschied (Adio) din ciclul Cântecul Pământului, Gustav Mahler impune sugestia unui mesaj esențial: „Pământul va rămâne frumos pentru totdeauna, dar omul nu poate trăi la nesfârșit”, mesaj pe care tenorul Marius Vlad Budoiu îl va prezenta auditoriului. Jean Sibelius s-a inspirat, la rându-i, din sumbrul eveniment al vieții, scriind Moartea Melisandei pe care orchestra o va interpreta sub bagheta dirijorului Vladimir Lungu. Cât despre Modest Mussorgsky, compozitorul aduce situația omului pus faţă în faţă cu propriul său destin, care de multe ori cunoaşte cele mai tragice situații imaginabile. Astfel, elaborează patru tablouri muzicale în care surprinde multiplele faţete ale morții, denumite Cântecele şi dansurile morţii, ce vor fi aduse la viață de baritonul Florin Estefan.
Vă invităm, așadar, să descoperiți un loc al emoției și luminii, în lăcașul Bisericii Reformate-Calvine din Cluj-Napoca, într-o seară cu o semnificație cât se poate de profundă.
Spectacolul nu are pauză și se încheie în jurul orei 20:30
Distribuție:

Dirijor: Vladimir Lungu
Regizor: Marius Vlad Budoiu
Regie scenă culise: Alina Simona Nistor
tenorul Marius Vlad Budoiu
baritonul Florin Estefan
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.