Bilete la European Qualifiers

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 sept 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

În septembrie, România întâlnește Israel și Kosovo pe teren propriu. Biletele sunt disponibile în aplicația Fan Arena!

Drumul tricolorilor spre EURO 2024 continuă în luna septembrie, cu două meciuri pe teren propriu, ambele pe Arena Națională.

• Sâmbătă, 09.09.2023, ora 21:45 - România – Israel
• Marți, 12.09.2023, ora 21:45 – România - Kosovo

Începând de azi, biletele pentru cele două meciuri sunt disponibile în aplicația Fan Arena. Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciurile României din preliminariile EURO 2024, cu Israel și Kosovo. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Pachet promoțional pentru cele două meciuri
Cei ce vor achiziționa bilete la ambele partide vor beneficia de un pachet promoțional, cu o reducere de 15%, care se va aplica la întreaga comandă. Se pot achiziționa maximum 4 bilete la fiecare dintre cele două meciuri.
Copii au acces gratuit în Family Zone

Va exista și de acestă dată o zonă dedicată părinților însoțiți de copii. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zonele destinate familiilor, la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zona e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete!

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 15 august!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.