Bilete la Eu am vazut-o primul

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Veți degusta o savuroasă comedie în care se dovedește încă o dată că dragostea poate fi oarbă dar nu insensibilă la… miros.
Andy și Răzvan se chinuiesc din răsputeri țină pe linia de plutire un ziar pamflet politic online numit „Decăderea”. Totul merge ca pe roate… dințate, când în viața lor „debarcă” Sofia, o fermecătoare moldoveancă, înzestrată cu un ascuțit spirit naționalist. Pentru Răzvan e dragoste la prima la prima amușinare, întru-cât parfumul ființei ei îi sucește mințile.
Situațiile comice se înlănțuie frenetic, Răzvan își pierde capul și orice chef de muncă, Sofia își pierde slujba datorită insistențelor erotice ale lui Răzvan iar Andy e pe cale să-și piardă mințile, încercând să țină, cât de cât, lucrurile sub control. Când Sofia rupe logodna cu locotenentul de marină Decebal Flotariu, pentru că se îndrăgostește nebunește de Andy, se înfiripă un zglobiu ménage a trois, care îi aruncă pe toți într-un carusel frenetic de gaguri și situații trăsnite. De aici lucrurile o iau cu adevărat razna și devin insuportabil de… hilare.
Spectacol cu un puternic impact comic, nerecomandat persoanelor fragile. Râzi de crăpi!

traducere și adaptare liberă de Bogdan Drăgulescu după Neil Simon
cu
JOJO - CĂTALINA GRAMA
OVIDIU CUNCEA
MARIUS DROGEANU
scenografia și costumele
DANIELA DRĂGULESCU
aranjament muzical
EUGEN DAN DRĂGOI
regia
BOGDAN DRĂGULESCU

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.