Bilete la Eroi ai muncii capitaliste

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Michal Hába & Jindřich Čížek (Republica Cehă)

Regizorul și compozitorul își prezintă „producția lor din pandemie”, Eroi ai Muncii Capitaliste, bazată pe cartea jurnalistei cehe Saša Uhlová, care a lucrat sub acoperire în cele mai prost plătite locuri de muncă, timp de jumătate de an. A scris despre această experiență și „eroii“ pe care i-a întâlnit în jurnalul ei, pe care se bazează cartea și spectacolul.
Spectacolul a fost plănuit ca parte a proiectului internațional POSTWEST, coprodus de Berliner Volksbühne, Teatrele Orașului Praga (MDP) și multe alte teatre est-europene (inclusiv Teatrul Tineretului din Piatra Neamț). A avut premiera între două valuri pandemice, iar acum așteaptă o relansare în vremuri mai bune.

Michal Hába (n. 1986, Praga), absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Academiei de Arte Performative din Praga, Departamentul de Teatru Alternativ (regie). Asistentul lui D. D. Pařízek la Teatrul de Comedie din Praga. Internship în Berlin (Volksbühne, F. Castorf; Teatrul Maxim Gorki, S. Baumgarten), participant la Berliner Theatertreffen International Forum (2016).
Regizor, autor și actor atât în teatre independente, cât și în cele de stat. Membru al companiei de teatrul social The Horse and Motor Theatre. Director artistic al Lachende Bestien (a regizat 120 de zile de libertate, Pornogeogrrafie, Ferdinand!, Sezuan, Misiunea, Un dușman al poporului).
Colaborează în mod regulat cu teatrele Prague City Theatres, Husa na provázku (Teatrul Gâscă pe o Coardă), Klicperovo Divadlo Hradec Králové.

Jindřich Čížek, născut în 1987, a studiat compoziție în cadrul Conservatorului Jaroslav Ježek. Principala sa activitate artistică este compoziția de muzică pentru producțiile teatrale. Este angajat al companiei de teatru Lachende Bestien și lucrează în special cu directorul artistic Michal Hába. De asemenea, mai compune muzică pentru Teatrul Klicpera, Teatrul X10 și altele. O altă colaborare regulată este cu regizorul slovac Šimon Spišák. Pe lângă teatru, munca sa mai include și muzică pentru filmele de animație. Filmele lui Martin Máj și Alexandra Hetmerová, care conțin muzica lui Čížek, au câștigat multe premii la festivalurile din jurul lumii. Cântă alături de trupa Kašpárek v Rohlíku și, ocazional, este și actor.


Spectacol în limba cehă cu titrare în limba română.

***

Condiții de acces:

Atât la intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului, precum și pe întreaga durată a acestuia, se impune respectarea măsurilor de protecție sanitară, în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Purtarea măștii în mod corespunzător (astfel încât să acopere nasul și gura) este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.

Numărul de locuri este limitat din necesitatea respectării normelor și reglementărilor impuse de criza sanitară.

Locurile nu sunt desemnate prin numerotare, spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii.
Se va păstra distanța de 1.5 metri față de persoanele din jur.

Pentru a se evita aglomerația, se recomandă ca spectatorii să vină cu 30 de minute înainte de începutul spectacolului.

Respectarea distanței de minimum 1,5 metri este obligatorie în toate spațiile festivalului, în zonele de acces, în sala de spectacol, la toalete și la ieșire, precum și la agenția de bilete.

Le mulțumim anticipat tuturor spectatorilor noștri pentru buna înțelegere și sprijinul lor în ceea ce privește respectarea regulilor sanitare!


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.