Bilete la Emotii de 8 Martie w Alexandra Ungureanu

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

De 8 Martie sărbătorim femeia, alături de un artist consacrat! De 8 Martie ne vedem la serată cu Alexandra Ungureanu, care a pregătit pentru voi o reprezentație live în care a pus Emotii, iubire și gânduri personale!
Probabil că nu există mod mai frumos de a sărbători o zi atât de specială, dedicată doamnelor, domnișoarelor și mamelor din viața noastră!
Alexandra Ungureanu este un artist care și-a depășit toate limitele, ieșind din zona ei de confort și demonstrând în orice proiect nou.
În 2021, începe un proiect nou - emisiunea online "Duet cu Alexandra" unde are ca invitați artiști, colegi de breaslă, alături de care povestește întâmplări legate de carieră sau din viața personală, și interpretează live piese din repertoriul acestora, trecând astfel prin toate genurile muzicale.
Desi e cunoscuta pentru hiturile pop-dance, artista iubeste in egala masura concertele acustice, in care interactiunea cu publicul este mai calda, intima, astfel incat acesta devine un alt membru al trupei.
Vă așteptăm la concert mercuri, pe 8 Martie, de la ora 20:00!
Details:
Concert Artist - Alexandra Ungureanu
Open Doors: 19:00
Bilete presale: 50 ron
Poiana Narciselor nr. 1 | Zona Cismigiu
Rezervări: 0762 733 224

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.