Bilete la Educatia si psihologia pozitiva

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Prof. univ. dr. Elena Stănculescu va susține la Centrul de Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles”, Sala Dalles, în data de 9 decembrie 2019, ora 19.00 conferința cu tema: “Educația și psihologia pozitivă = copii, părinți, profesori mai fericiți”

Elena Stănculescu este profesor universitar, doctor în psihologie din 2001 și reprezentant pentru România în Rețeaua Europeană de Psihologie Pozitivă.

Face parte din asociațiile profesionale ISPA (International School Psychology Association) și EARA (European Association for Research on Adolescence).

S-a specializat în Finlanda în domeniul managementului crizelor în școli.

A fost profesor invitat la Universitatea din Padova (Italia), unde a susținut cursul cu tema Prejudecățile și stereotipizarea în copilărie.

Este autoare a mai multor cărți, Psihologia educației de la teorie la practică, Managementul stresului în mediul educațional, Etica în psihologia educației, Fascinația stereotipurilor în psihologia socială și a unor articole științifice, publicate în reviste de specialitate, sau prezentate la diferite conferințe și congrese internaționale din Finlanda, Danemarca, Olanda, Belgia, Cehia, Irlanda, Croația și Malta.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.