Bilete la Ecstatic Dance Experience - Moving Through Fire

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 09 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Focul curăță și purifică. Focul și energia sa ne mișcă spre transformare, spre renaștere, spre reinventare. Ca să poți să renaști, ai nevoie să lași în urmă tot ce nu mai ești, ce nu te mai reprezintă, tot ce nu își mai are locul în corpul tău, în energia ta. Toate emoțiile stocate în corp, tot stresul acumulat, toate frustrările - hai să le eliberăm prin dans!

Te invităm alături de noi joi, pe 9 iunie, într-o experiență în care coborâm din minte, înapoi în corp și în care lăsăm energia focului să ne miște și să ne poarte într-o explorare interioară.

Evenimentul se va desfășura în Cluj Napoca, într-o sală superbă din cadrul Școlii de Artă Tudor Jarda, de pe strada Fabricii de zahăr, nr 51.

Ce este Ecstatic Dance?
Ecstatic Dance este un concept global care aduce împreună mișcarea și explorarea conștientă. Muzica te poartă într-o călătorie care-i creată astfel încât să-ți ofere spațiul în care să-ți dansezi emoțiile și senzațiile din corp, o călătorie care să te aducă în conexiune cu tine, cu cei din jurul tău, dar și cu spațiul pe care îl construim împreună.
În ecstatic dance ne dăm voie să ne explorăm profunzimile și lăsăm muzica să fie catalizator pentru tot ce se întâmplă înăuntrul nostru.
Ecstatic Dance este un spațiu non-verbal, în care mutăm atenția din minte, în corp, iar interacțiunea cu ceilalți se întâmplă prin mișcare și simțire.
Pentru ca experiența să fie una cu adevărat profundă și de efect, în timpul evenimentelor de ecstatic dance nu se consumă alcool, tutun și alte substanțe.

Nu este nevoie să ai experiență în dans sau să dansezi, dacă nu simți asta. Spațiul e construit astfel încât să te simți confortabil/ă să faci ce simți. Poți dansa singur/ă, poți interacționa cu ceilalți participanți sau poți să-ți găsești un loc în care să te simți acasă în sală și poți să-i privești pe ceilalți dansând, respectându-le desigur, procesul și nevoile.
Ia cu tine haine comode, în care să te simți liber/ă să te exprimi. Vei avea la dispoziție un vestiar în care să te schimbi și te vom ruga să lași încălțămintea la ușă - vom dansa desculți sau în ciorapi. Nu uita de apă sau orice altceva mai ai nevoie pentru ca experiența să fie plăcută pentru tine.
Te așteptăm într-un spațiu cu o podea superbă și cu sistem de ventilație care să facă experiența să fie cât mai plăcută pentru tine.
Sistemul de sunet este performant, cu lumini și decor care să-ți creeze spațiu pentru explorare, iar noi te așteptăm pregătiți cu apă și multă energie.

Program:
18:00 - Open doors
18:30 - Cerc de deschidere & Warm up
19:00-21:00 - Ecstatic Dance Experience - Moving through fire
21:00- Cerc de încheiere
21:30-22:00 - Wrap up

Investitia ta:
Prețul unui bilet la Ecstatic Dance Experience - Moving through fire este de 80 de lei, prin intermediul platformei bilete.ro, iar la locație este de 100 de lei.
Locurile sunt limitate și sunt confirmate doar prin achiziționarea biletului - primul venit, primul servit

Cumpără biletul aici: https://www.bilete.ro/ecstatic-dance-experience-moving.../

Concept:
Evenimentul Ecstatic Dance Experience - Moving through fire este organizat de către Ecstatic Dance Experience, care la rădăcini a pornit ca “Ecstatic Dance Transylvania”.
Cine te va ghida in experienta?
DJ Yoyo și-a canalizat curiozitatea față de lumea sunetelor într-o explorare de 25 de ani a muzicii în toate nuanțele și contextele în care s-a simțit inspirat de ea.
Ani de zile Yoyo a animat publicuri în cluburi, pe scenele festivalului Untold, și în evenimente ecstatic dance din țară, prin Ecstatic Dance Transylvania și Ecstatic Dance Bucharest. Seturile lui deep house sunt călătorii sensibile care împletesc influențe din world music, jazz și funk, rezonanța melancolic-industrială a Depeche Mode, electronic dance music #EDM, intelligent dance music #IDM, hip hop.

Links:
SoundCloud: https://soundcloud.com/djyoyo-florincontra/
Facebook: https://www.facebook.com/DJYoyo.FlorinContra/
Twitch: https://www.twitch.tv/djyoy74
Hai cu noi să dansăm prin focul interior și să renaștem împreună!

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.