Bilete la ECSTATIC DANCE -BREATHE IT ALL IN

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 iul 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ecstatic Dance este un concept global care aduce împreună mișcarea și explorarea conștientă. Muzica te poartă într-o călătorie care-i creată astfel încât să-ți ofere spațiul în care să-ți dansezi emoțiile și senzațiile din corp, o călătorie care să te aducă în conexiune cu tine, cu cei din jurul tău, dar și cu spațiul pe care îl construim împreună.
În ecstatic dance ne dăm voie să ne explorăm profunzimile și lăsăm muzica să fie catalizator pentru tot ce se întâmplă înăuntrul nostru.
Ecstatic Dance este un spațiu non-verbal, în care mutăm atenția din minte, în corp, iar interacțiunea cu ceilalți se întâmplă prin mișcare și simțire.

Program:
18:00 - Open doors
18:30 - Cerc de deschidere & Warm up
19:00-21:00 - Ecstatic Dance Experience - Breathe it all in cu DJ Yoyo
21:00- Cerc de încheiere
21:30-22:00 - Socializare & wrap up

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.