Bilete la EC_Special

Alege evenimentul

06-08 aug

ora 20:00

Pass - 06

Bontida, Castelul Banffy

Bilete   

de la 350,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
09 aug

ora 20:00

Unirea Stage

Cluj-Napoca, Piata Unirii

Bilete   

de la 100,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
09-15 aug

ora 20:00

City Pass - 09

Cluj-Napoca, Locatii multiple

Bilete   

de la 350,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Adapted for these times, EC_Special spans for more days - 10 in total, and will have an expanded number of venues and acts.

Between the 6th and 15th of August in the center of Cluj and at the legendary Bonțida, you will experience a powerful festival feeling. Imagine yourself wandering through 30 venues and attending more than 400 acts of live music, DJ gigs, and new media performances.

Back to life, back to live music, back to dancing, back to feeling great with friends.

* Vaccination is the only way to attend EC_Special, according to current regulations.

Rules & regulations about the event can be found HERE

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.