E soare / Ploua

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 nov 2016
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un spectacol unde granita dintre iluzie si realitate, nebunie si extaz, sublim si ridicol este necesar de fragila. Doi barbati si O Doamna. Unul are tot ce-si poate dori, altul nimic. Cocheteaza amandoi cu Moartea. Ei bine, s-ar putea ca motivele lor sa fie atat de fascinante, incat Moartea chiar sa se indragosteasca de unul dintre ei. Un spectacol de-a rasu- plansu’. Ca-n viata. Hai sa-l vezi! Daca tot nu putem pacali Moartea, macar sa-i radem in fata.

„E soare/ploua”, cu Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu si Paula Chirila, in regia Ginei Lazar.
Acest spectacol este o adaptare a piesei „O zi de vara” a celebrului dramaturg polonez Slawomir Mrozek. Izbut (Vlad Corbeanu) si Neizbut (Andrei Mateiu), doua personaje ajunse in punctul culminant al vietii lor, (mai exact - fata in fata cu moartea) incearca sa-si gaseasca curajul unul in celalalt, in „tentativele” lor suicidale.

Moartea nu se va lasa mult asteptata, ba chiar va aparea intr-un mod inedit si paradoxal, plina de viata. Ea le va oferi celor doi o zi de vara plina de neprevazut.
Spectacolul „E soare/ploua” este o abordare moderna, cotidiana si plina de umor a generalitatilor existentiale specifice anumitor tipologii mioritico-balcanice omniprezente in societatea romana moderna.
Deznodamantul spectacolului, buna dispozitie si umorul acestuia te asteapta la Teatrul Rosu, pe 23 Nov. 2016, ora 20.00.

Pret bilet: 25 lei

Distribuie aceasta pagina