Bilete la Dynamite Fighting Show - David vs Goliat

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 21 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pentru prima oară, de la lansarea proiectului, Dynamite Fighting Show va organiza o gală acasă, la Cătălin Moroșanu, în municipiul Iași, la Sala Polivalentă, pe 21 noiembrie. Main event va fi duelul David vs Goliat, dintre Florin "Rambo" Lambagiu și colosul Tolea Ciumac.

După ce orașe precum București, Cluj Napoca, Piatra Neamț și Craiova au găzduit cu succes evenimente Dynamite Fighting Show, a venit rândul celui mai mare municipiu din zona Moldovei să fie "casa" sportului de contact pentru o zi.

"E o bucurie că voi reveni acasă, la Iași, chiar dacă de această dată doar din postura de promotor. Sunt convins că publicul de aici îi va primi așa cum se cuvinte pe copii săi, pe Lambagiu, Năstase și Lascăr, cei trei care vor lupta pe 21 noiembrie la Sala Polivalentă", a declarat Cătălin Moroșanu.

Neînvins în Dynamite, cu 4 victorii din 4 și declarat de două ori cel mai bun luptător al serii, Florin "Rambo" Lambagiu va avea parte de testul carierei pe 21 noiembrie. Multiplu campion mondial de Kempo, Tolea Ciumac (1,90 m și 122 kg), este neînvins în România, pe MMA, deținând inclusiv centura RXF la categoria super grea.

De pe fight card nu vor lipsi nume precum Cristian Ristea, Daniel Corbeanu, Alex Filip, Alexandru Radnev, Lascăr Corneliu și Bogdan Năstase. Programul complet al meciurilor va fi anunțat la începutul săptămânii viitoare în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.