Bilete la Dynamite Fighting Show 23 Bistrița - Urmașii lui Dracula

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dynamite Fighting Show face istorie la Bistrița: Prima gală în noua sală Teraplast Arena

Bistrița, 26 aprilie - Dynamite Fighting Show (DFS), cea mai prestigioasă platformă de evenimente de lupte din România, este încântată să anunțe un moment istoric în istoria sa - prima gală care va avea loc la noua Teraplast Arena din Bistrița, pe data de 7 iunie.

Într-o seară plină de adrenalină și spectacol, Bistrița va găzdui cel mai așteptat eveniment de lupte din istoria sa. Pe 7 iunie, Teraplast Arena se va transforma în epicentrul acțiunii pentru Dynamite Fighting Show, oferind o experiență de neuitat pentru fanii de lupte din întreaga țară.

Această gală reprezintă nu doar o premieră pentru Dynamite Fighting Show, ci și pentru orașul Bistrița și pentru Teraplast Arena, noua sa sală polivalentă ultra modernă inaugurată anul trecut. Aproape 4.000 de spectatori sunt așteptați pe 7 iunie la ediția cu numărul 23 a Dynamite Fighting Show, acolo unde vor fi prezenți inclusiv legendarii campioni Remy Bonjasky și Peter Aerts.

"Suntem extrem de entuziasmați să organizăm prima gală Dynamite Fighting Show în Bistrița. Este un moment istoric pentru noi și suntem determinați să oferim fanilor o seară memorabilă, plină de lupte de calitate și de spectacol. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în această extraordinară aventură din Bistrița Năsăud, Poarta Transilvania", a declarat Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show.

Cu o listă impresionantă de lupte și sportivi de top, această gală promite să ofere un spectacol de neuitat pentru toți cei prezenți. De la debutanți promițători până la campioni consacrați, Dynamite Fighting Show își propune să ofere o varietate de lupte și momente de neuitat pentru fanii de lupte din întreaga țară.

Gala va programa și un turneu piramidal de 4 la categoria semigrea, care va pune în joc titlul de campion al DFS. Andrei Leuștean, Costin Dinu și Andrei Ostrovanu sunt deja confirmați, în timp ce al patrulea luptător se va califica din gala Road to DFS Târgoviște, din meciul eliminatoriu Leonard Florea vs Andrei Andreescu. Printre cei care vor mai urca în ringul din Bistrița se numără Alex Bublea, Călin Petrișor, Florin Ivănoaie și Marius Munteanu, dar și sportivi din țări precum Ungaria, Polonia, Anglia și Olanda.

De asemenea, Bistrița va fi reprezentată în această gală de Sebastian Lutaniuc, Bogdan Suru, Daniel Morar, Paul Danci și Remus Tărpian, sportivi talentați care vor face cinste orașului lor natal.

Cu o zi înaintea galei, pe 6 iunie, la noul centru comercial OK Shopping Center, va avea loc cantarul oficial, unde accesul publicului va fi gratuit. Fanii vor avea ocazia să facă poze cu sportivii lor favoriți, dar și cu invitații speciali ai evenimentului.

Gala va avea loc pe 7 iunie, de la ora 20:00, iar porțile se vor deschide de la ora 18:00 înainte, pentru a permite spectatorilor să se așeze confortabil și să se bucure de atmosfera evenimentului, inclusiv de meciurile din undercard. Va fi o seară plină de emoție și spectacol, unde fiecare moment va fi plin de intensitate și pasiune pentru luptă. Nu ratați șansa de a fi martorii unei seri memorabile în istoria Dynamite Fighting Show la Bistrița.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.