Bilete la DRAMSYLVANIA WHISKY & SPIRITS FESTIVAL

Data si locatia

21-22 iun

ora 18:00

DRAMSYLVANIA WHISKY & SPIRITS FESTIVAL

Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Dramsylvania Whisky and Spirits Festival este un eveniment dedicat amatorilor, cunoscătorilor, dar totodată și producătorilor de băuturi spirtoase sau reprezentaților domeniului Horeca, ce acordă o atenție crescută culturii scoțiene a scotch whisky-ului si altor bauturi spirtoase.
Bucură-te de o experiență de neuitat în cadrul Dramsylvania Whisky & Spirits Festival în vara aceasta, la Cluj-Napoca, pe 21 și 22 iunie!
Numele nostru este inspirat de 'dram', unitatea de masura tradiționala cu care se savurează whisky-ul scoțian. Cunoscut sub denumirea de 'Glencairn glass', acest pahar elegant și rafinat este proiectat să evidențieze aromele și să ofere o experiență de degustare autentică.
În cadrul acestui eveniment unic vei avea oportunitatea de a descoperi nu doar gusturi îmbietoare, ci și istoriile captivante din spatele fiecărei bauturi. Conceput în inima ținuturilor scoțiene și transpus în inima Transilvaniei, festivalul Dramsylvania te va purta într-o călătorie exploratorie pe tărâmul rafinamentului și al tradițiilor care ne încântă gusturile de sute de ani.
Alătură-te nouă pentru a experimenta o atmosferă vibrantă, masterclass-uri interactive și degustări care îți vor trezi simțurile și nu rata șansa de a face parte dintr-o comunitate internațională de pasionați de whisky și spirits!
Evenimentul va cuprinde 3 sesiuni de degustare, dupa cum urmeaza:
SESIUNEA 1 - 21 iunie, Vineri, orele 18:00 - 22:00
SESIUNEA 2 - 22 iunie, Sambata, orele 12:00 - 16:00
SESIUNEA 3 - 22 iunie, Sambata, orele 18:00 - 23:00
Ne vedem în 21 și 22 iunie la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Napoca! Pentru mai multe informații despre desfășurarea evenimentului, bilete sau orice alte informații legate de participarea la festival, ne puteți contacta prin mesaj direct sau la:
+40 725 863 006
dramsylvania@publisys.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.