Dr. Mag

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 ian 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

„Dr. Mag” – un nou spectacol interactiv de teatru-magie în regia şi interpretarea lui Andrei Teaşcă, la Casa Magicianului. „Mental magic for kids” este genul, iar Dr. Mag este personajul care îmbină teatrul cu magia, cu ştiinţa şi cu pantomima, într-un spectacol amuzant şi educativ.

Un personaj în halat alb...care poate fi doctor, bucătar, om de ştiinţă, zărar sau chiar un cercetător zăpăcit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurându-i pe copii cu momente de iluzionism teatral şi cu meşteşug de magician.

Dr. Mag sau „Doctorul Minţii”, cum mai este poreclit protagonistul, este un personaj hazliu, care citeşte gândurile publicului său, îi uimeşte pe copii prin predicţiile haioase, prin trucurile cu apariţii şi dispariţii de obiecte, încercând şi să îi înveţe pe aceştia cum să recicleze deşeuri.

Premiera naţională „Dr. Mag” va avea loc la Casa Magicianului din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu), în weekend-ul 10 – 11 martie, cu câte o reprezentaţie de la ora 11:00.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Distribuie aceasta pagina