Bilete la Dr. Faustus: live drama music show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 mai 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dr. Faustus theater-concert, inspirat de operele lui Thomas Mann și Leonard Bernstein, creat în cel mai nou Laborator de instrospecție muzicală/teatrală #artefactum.

25 mai 2023, ora 19:00, Studioul Franciscan (Timișoara, str. E. Ungureanu),
în cadrul Festivalului Euroregional de Teatrul TESZT14.
Spectacol în limba română, cu supratitrare în engleză și maghiară.

Durată: 66 min.
Rezervări brățări de acces: 0752111807
Regia, muzica, interpretare: Levente Kocsárdi
Distribuție:Kocsárdi Levente, Alexandra Mahu (voce, flaut, Victor Geru (vioară), Maksay Csaba Zsolt (violoncel)

„Trăim o vreme în care regulile <> și nevoia de artă, teatru, muzică au o relație ambiguă, fluidă” - Kocsárdi Levente a compus muzica, a regizat și interpretează acest spectacol, bazat pe capodopera omonimă a lui Thomas Mann, theater-concert ce abordează pactul mefistofelic dintr-o perspectivă nouă, un Faust contemporan, cu disonanțele și acutele lumii sub semnul terifiant al imprevizibilului.
Criza de inspirație a creatorului, vocația tragică a ratării, polaritatea și fragilitatea artistului, compromisul fatal și eul supus experienței interioare a timpului, relația dintre neant și etern, disjuncția geniului de schizofrenie sunt temele care alcătuiesc arhitectura acestui atipic concert de muzică contemporană de teatru, inspirat de povestea vieții compozitorului Adrian Leverkühn, rememorată de prietenul său intim Serenus Zeitblom.

Dr. Faustus theater-concert este un proiect muzical evolutiv, conceput în Laboratorul de introspecție teatrală/muzicală Arte-Factum.
Spectacol în stagiunea independentă Nocturnalii inside 2023. Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Inside Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin buget de la Ministerul Culturii.
Parteneri: Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.