Bilete la Diynamic Festival Bucharest

Data si locatia

03 iul

ora 22:00

REPROGRAMAT pe 03 iul 2021

Bucuresti, Federatia Romana de Tir Sportiv

Bilete   

de la 99,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Dear Diynamic Festival & The Mission Fans,

Lund în considerare situația actuală în ceea ce privește COVID-19 din păcate nu găsim nici o posibilitate ca evenimentul Diynamic Festival Bucharest să se poată desfășura conform programării anul acesta.

Pentru siguranța tuturor celor implicați, trebuie să ne conformăm realității și să repogramăm Diynamic Festival Bucharest pentru următorul an.

Deoarece știm că această amânare implică câteva întrebări din partea voastră vă răspundem aici:

- Când va avea loc evenimentul reprogramat?
-> Diynamic Festival Bucharet se reprogramează pe data de 03.07. 2021

- Am cumpărat un bilet pentru ediția de anul acesta. Va fi biletul valabil și pentru ediția 2021?
-> Da, ne-am consultat cu partenerul nostru de ticketing Bilete-ro și ei au fost de acord ca toate biletele achiziționate pentru ediția din anul asta să fie valide și pentru ediția 2021.

- Este necesar să schimb biletul cu un altul pentru ediția reprogramată?
-> Nu, biletul rămâne valiabil pentru 2021. Nu este necesar să mai faceți alte demersuri.

- Ce se întâmplă dacă nu pot participa la ediția reporgramată?

-> Toți cei care și-au cumpărat un bilet la Diynamic Festival pentru anul acesta și nu vor putea participa la evenimentul reporogramat vor primi un voucher care să acopere costul biletului pentru orice alt eveniment The Mission viitor.

- Ce se întâmplă dacă am cumpărat biletul de pe alte site-uri decât cele oficiale?

-> Dacă ați achiziționat biletul after market nu există nici o posibilitate să primiți un voucher. Vă rugăm să contactați persoana de la care l-ați cumpărat. Din păcate nu putem oferi suport pentru vânzare privată.

Dorim să vă informăm că am primit mai multe mesaje din partea celor care și-au achiziționat bilete la acest eveniment și au dorit să le păstreze pentru edițiile viitoare pentru a ne acorda suport în acestă perioadă dificilă.
Este o perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi, avem rugămintea să acordați suport tuturo celor din jurul vostru care sunt în necesitate. We are in this together. Stay united through music! See you in 2021!

Yours truly, Diynamic & The Mission teams!

SAVE THE DATE ▬▬
Diynamic Festival Bucharest will take place on 03.07. 2021.
You may expect a refreshing, exhilarating and adventurous line-up!

LOCATION ▬▬
The lush, grassy meadows of Federația Română de Tir Sportiv is where it all goes down. The picturesque forest feels like a home away from Bucharest and we can't wait to add some unforgettable memories.

KEY FACTS ▬▬
Diynamic Festival 2020 – first time in Romania after Amsterdam and Istanbul.
03.07.2021
Federația Română de Tir Sportiv, Bucharest

www.diynamicfestival.com

▬▬▬▬▬▬▬Diynamic Festival is an 18+ event

BILETE

PRIMUL VAL DE BILETE REGULAR în avans: 99 LEI
 
INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro

Pentru bilete Vip, Super Vip și rezervări mese sunați la: +40 733 627 846

VIP ÎN AVANS: 160 LEI
SUPER VIP ÎN AVANS: 300 LEI

Pentru VIP, SUPERVIP ȘI REZERVĂRI MESE, sunați la: +40 733 627 846

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.