Bilete la Divort in ziua nuntii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 apr 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Alcool, amantă sau nevastă? Aceasta este întrebarea!

Ce poți face când te culci cu alcoolul în sânge și te trezești cu amanta în pat? Toate astea cu câteva ore înaintea propriei nunți.

În prim plan îl avem pe Bill, un tânăr arătos, însă nu prea, inteligent, însă nu chiar și descurcăreț, însă nu până la capăt, care urmează să se căsătorească cu Rachel, o femeie cu o oarecare pornire psihotico-agresivă, dar capabilă de milă, pentru că altfel altul îi era mirele.

Așadar, cum orice nuntă este precedată de o petrecere a burlacilor, Bill împreună cu Tom, cavalerul de onoare și prietenul său cel mai bun, un tip frumușel si...hormonal, au băut împreună până în momentul în care Tom a dispărut și amintirile au început să devină neclare.

Eh, și aici apare umor alcoolului...dimineața de după începe cu o durere de cap și o vânătaie la tâmplă pentru Bill, dar ce-i mai rău apare după ce iese din baie, pe canapeaua apartamentului nupțial, îmbrăcată doar cu o cămașă bărbătească o blondă, o tipa drăguță, confuză și cu pretenții de gentleman de la un tip mahmur și vânăt la cap.

Ce ai putea să îi spui unei femei necunoscute pe care o găsești pe canapea în dimineața nunții ? Oare "Tu cine ești?" Așa cum a crezut și Bill că se cade să întrebe ?

Unde duce întrebarea asta, de unde apare o menajeră isterică și ce face Tom cu cuțitul ? Răspunsul acestei întrebări este bine formulat în spectacolul „Divorț in ziua nunții"

O piesă coborâtă de pe Broadway, cu un umor spumos și cu un ritm alert susținut de actorii Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi și Cristina Diaconescu. Cu o regie în același ton, Cătălin Stelian-Shanks.

Pret bilete :
Categoria 1 - 40 lei
Categoira 2 - 20 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina