Bilete la DISCOTECA '80 - BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID, ERUPTION

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 18 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Rivers of Babylon, Daddy Cool (Boney M), I Like Chopin (Gazebo), Touch by Touch (Joy), Words (F.R. David) sau One Way Ticket (Eruption), iar in 18 septembrie 2021 veti avea ocazia sa ii vedeti si sa ii ascultati pe artistii care au fascinat o lume intreaga. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesati video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.

BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, F.R. DAVID, ERUPTION vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va va incanta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

“Cea mai buna ABBA de la ABBA incoace” – e doar una din afirmatiile pline de admiratie ale fanclubului oficial al legendarei formatii. Showul care va ajunge si la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes in fata publicului de peste 700 de ori, in peste 40 de tari din intreaga lume. Cel mai mare concert a fost sustinut in Sao Paolo, Brazilia, in fata a nu mai putin de 70.000 de spectatori! Showul-omagiu include toate marile hituri ale formatiei – intre care Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Take A Chance On Me, Chiquitita, Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You, S.O.S., Super Trouper - intr-un concert de 80 de minute. Concertul este sustinut de 10 muzicieni, alaturi de 4 instrumentisti ai London Symphonic Rock Orchestra si cu participarea extraordinara a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.
DISCOTECA ’80 Cluj se afla la a patra editie. In septembrie 2019, la a treia editie a evenimentului, mii de oameni veniti din intreaga tara si din strainatate au dansat si s-au simtit bine la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan. In septembrie 2018, la a doua editie, spectatorii s-au distrat la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, intr-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.
Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orase precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.
Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?
Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj gasiti pe www.discoteca80.ro si pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.

Spectacolul DISCOTECA '80 din 18 septembrie, va incepe la ora 19.00
Accesul in Sala Polivalenta BT Arena se va permite de la ora 17:00.
CONDITII de intrare la DISCOTECA ’80: fiecare posesor al unui bilet trebuie sa treaca printr-un proces de CHECK-IN, care va insemna controlul prin scanare a:
- certificatului de Digital EU Covid Green Passport pentru vaccin, SAU
- rezultatului negativ al unui TEST RAPID ANTIGEN** (nu mai vechi de 24 de ore, emis de catre o unitate medicala autorizata) SAU
- rezultatului negativ al unui TEST PCR (nu mai vechi de 72 ore) SAU
- dovezii ca se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2 (in format certificat Digital EU Covid Green Passport)
Recomandam efectuarea testelor antigen la centrul de testare amenajat la Sala Polivalenta BT Arena. Costul unui test va fi 29 de lei.
Va puteti programa la testare accesand site-ul: https://discoteca80.promedicalcenter.org/
In faza de check-in, se verifica un card de identitate (numele trebuie sa fie identic cu cel de pe documentele de vaccin sau test) si biletul de intrare (biletele nu sunt nominale).
La finalul procesului de check-in, posesorii biletelor vor primi o bratara de acces cu inscriptia LOCURI IN TRIBUNE sau PARTY ZONE (dupa tipul biletului achizitionat), DOAR cu aceasta bratara vor putea intra in BT Arena.
Persoanelor care prezinta un test antigen sau PCR cu rezultat POZITIV li se va interzice accesul in BT Arena, valoarea biletelor NU se restituie.
Birourile de CHECK-IN si de TESTARE RAPIDA vor functiona dupa urmatorul program:
• vineri, 17 septembrie, intre orele 17:00-21:00
• sambata, 18 septembrie, intre orele 11:00-20:00
Pentru evitarea aglomerarii, recomandam trecerea de procesul de check-in cat mai devreme posibil.
**Rezultatele TESTELOR negative ANTIGEN sau PCR se accepta DOAR in format emis de catre unitati medicale autorizate. Nu se accepta teste de saliva efectuate "acasa", neinsotite de buletin de analiza medicala eliberat de un laborator autorizat.
***Dovezile de vaccin sau trecere prin boala se accepta DOAR in format Certificat Digital EU Covid Green Passport (pe telefon sau printat) - acestea se pot descarca de pe pagina https://certificat-covid.gov.ro
Toate informatiile legate de Certificatul Digital EU Covid Green Passport le gasiti pe pagina: https://certificat-covid.gov.ro./guides
Din cauza restrictiilor de capacitate, accesul minorilor la eveniment se face DOAR in baza unui bilet valid.
In cazul minorilor care au implinit 7 ani, CHECK-IN-ul se face prin prezentarea:
- unui test ANTIGEN negativ (din ultimele 24 de ore), sau
- unui test PCR negativ (din ultimele 72 de ore), sau
- unei dovezi de VACCINARE (certificatul digital EU green passport), sau
- unei dovezi de de infectare Covid (intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2).
Participantii minori pot participa la eveniment numai in compania unui parinte/tutore.
Din cauza nivelului zgomotului foarte mare produs in cadrul evenimentului, Organizatorul nu recomanda prezenta in cadrul evenimentului a copiilor sub 8 ani. Minorii insotiti de parinti sub 8 ani le recomandam sa poarte casti antifonice.
Toti spectatorii vor fi termoscanati la intrarea in incinta BT Arena si pe toata durata evenimentului trebuie sa poarte masca. De asemenea spectatorii sunt obligati sa detina un act de identitate si Certificatul Digital EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test rapid antigen sau test PCR. Autoritatile pot oricand, pe durata spectacolului sa solicite si sa verifice autenticitatea acestor documente.
Prezentarea de documente false, fie ca este vorba de adeverinte false de vaccinare, de trecere prin boala, dovezi care sa ateste rezultatul testului sau Certificate Digitale EU COVID-19, constituie fapte de infractiune, care pot fi pedepsite cu pana la 3 ani de inchisoare, pentru fals si uz de fals, conform Codului Penal.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati regulamentul evenimentului, pe pagina: https://www.discoteca80.ro/index.php/regulament

IMPORTANT
In baza Hotararii de Guvern nr. 932 din 9 septembrie 2021, in spatiile inchise, in conditiile pct. 7- 8, organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul INSTITUTIILOR DE SPECTACOLE SI/SAU CONCERTE SUNT PERMISE cu participarea publicului pana la 70% din capacitatea maxima a spatiului si cu purtarea mastii de protectie, daca incidenta cumulata la 14 zile in judet/localitate ESTE MAI MICA SAU EGALA cu 3/1.000 de locuitori.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.