Bilete la DISCOTECA '80 - BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID, ERUPTION

Data si locatia

18 sept

ora 19:00

Bilete la DISCOTECA '80 – BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, FR DAVID, ERUPTION - REPROGRAMAT pe 18 sept 2021

Cluj-Napoca, BT Arena (Sala Polivalenta)

Bilete   

de la 159,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Rivers of Babylon, Daddy Cool (Boney M), I Like Chopin (Gazebo), Touch by Touch (Joy), Words (F.R. David) sau One Way Ticket (Eruption), iar in 18 septembrie 2021 veti avea ocazia sa ii vedeti si sa ii ascultati pe artistii care au fascinat o lume intreaga. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesati video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.

BONEY M, The show–a tribute to ABBA, GAZEBO, JOY, F.R. DAVID, ERUPTION vor concerta la Cluj timp de peste 5 ore, iar in pauze atmosfera va fi asigurata de un DJ care va va incanta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

“Cea mai buna ABBA de la ABBA incoace” – e doar una din afirmatiile pline de admiratie ale fanclubului oficial al legendarei formatii. Showul care va ajunge si la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes in fata publicului de peste 700 de ori, in peste 40 de tari din intreaga lume. Cel mai mare concert a fost sustinut in Sao Paolo, Brazilia, in fata a nu mai putin de 70.000 de spectatori! Showul-omagiu include toate marile hituri ale formatiei – intre care Waterloo, Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight), Take A Chance On Me, Chiquitita, Money, Money, Money, Knowing Me, Knowing You, S.O.S., Super Trouper - intr-un concert de 80 de minute. Concertul este sustinut de 10 muzicieni, alaturi de 4 instrumentisti ai London Symphonic Rock Orchestra si cu participarea extraordinara a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.
DISCOTECA ’80 Cluj se afla la a patra editie. In septembrie 2019, la a treia editie a evenimentului, mii de oameni veniti din intreaga tara si din strainatate au dansat si s-au simtit bine la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle si Ottawan. In septembrie 2018, la a doua editie, spectatorii s-au distrat la concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue si Samantha Fox. In septembrie 2017, intr-o Polivalenta de asemenea plina ochi, au cantat spre incantarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.
Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orase precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.
Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?
Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj gasiti pe www.discoteca80.ro si pe pagina de Facebook Discoteca ’80 Cluj.


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.