Bilete la Dirty Disco w. Eugen Radesu & ZARUG presented by Pepsi

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Dirty Disco, un concept fresh care aduce laolaltă oameni de toate vârstele, cu preferințe muzicale variate, într-o atmosferă care redă exact vibe-ul pe care îl cauți pentru niște dans și voie bună.
E un party axat pe comunitate, pe distracție și pe pasiunea noastră, a tuturor pentru muzică și dans.
Și pentru că we’re young & wild & free, cine altcineva să stea în spatele conceptului dacă nu Pepsi, brand-ul suport al tinerilor.
Pepsi are dorința de a-i inspira pe toți tinerii să-ți trăiască viața după propriile reguli, să își urmeze pasiunile și să să caute să facă o lume mai bună prin activitățile lor.
Pepsi a apărut în România încă din 1966 și rămâne în continuare una dintre drink-urile cele mai fresh asociate cu distracția, mai ales într-o zi de primăvară.
https://www.instagram.com/pepsiromania/
Așa că pe 17 Iunie 2023 va asteptam la Dirty Disco w. Eugen Rădescu & ZARUG, presented by Pepsi @ MONONOM PUB, Timisoara.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.