Bilete la Dincolo de colind & Colinde temperate

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 10 decembrie, Teatrelli vă invită la un alt fel de concert de colinde, ce reunește două proiecte speciale: „Dincolo de colind” al ansamblului SonoMania și „Colindele temperate” ale artiștilor Maria Balabaş, Mihai Balabaş, Călin Torsan și Marina Pingulescu.

Concertul va aduce pe scena Teatrelli vechi colinde, transpuse însă într-un limbaj contemporan.

DINCOLO DE COLIND

SonoMania

Proiectul DINCOLO DE COLIND urmărește să readucă în atenția publicului colindele tradiționale româneşti, reinterpretate de noua generație de compozitori prin prisma propriului limbaj muzical și cu ajutorul tehnicilor contemporane.

Ansamblul SonoMania, înfiinţat în 2012 de către compozitoarea Diana Rotaru, este un promotor al muzicii tinerilor compozitori din România, participând cu precădere în concerte cu o componentă interdisciplinară sau multimedia. Astfel, SonoMania a colaborat cu diferiți artişti, printre care: coregrafele şi dansatoarele Cristina Lilienfeld şi Smaranda Găbudeanu, acordeonistul Ghenadie Rotari sau performerii Irinel Anghel şi Paul Dunca. De asemenea, SonoMania a participat la festivaluri importante precum: Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi – SIMN (Bucureşti), MERIDIAN (Bucureşti), CLUJ MODERN (2019), Festivalul Internaţional de Arte Noi InnerSound – Silent Film Night – muzică live pentru scurtmetraje mute experimentale (Bucureşti), TRIESTE PRIMA (Trieste, 2019), festivalul Desideria organizat de Accademia Filarmonica Romana (Roma, 2017), Toamna Muzicală Clujeană (Cluj), Craiova Muzicală (Craiova), CIMRO DAYS, Bucharest Music Film Festival, Happoman 2012 (Coreea de Sud), Catsheuvel Festival (Haga, 2014), Noaptea Albă a Galeriilor (Bucureşti). Concertul de debut a fost inclus ca eveniment paralel în cadrul Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană din Bucureşti 2012.

În anul 2016 ansamblul SonoMania a fost nominalizat la Premiul “Matei Brâncoveanu” pentru muzică experimentală (acordat de Fundația Alexandrion).

Dirijor: Simona Strungaru

Ansamblul SonoMania: Raluca Stratulat (vioară), Valentin Ghita (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Tamara Dica (violă), Eugen Bogdan Popa (violoncel), Mihai Murariu (pian)

Director artistic: Diana Rotaru

&

COLINDE TEMPERATE

Maria Balabaş / Mihai Balabaş / Călin Torsan / Marina Pingulescu

„În fiecare an, şi acesta este al 10-lea, cântăm colinde. Aceste colinde. COLINDE NETEMPERATE s-a dovedit a fi cel mai longeviv proiect al trupei, marcând fiecare schimbare prin care am trecut, atât ca muziciceni, cât şi ca persoane. Proiectul s-a născut într-un club care nu mai există, s-a transformat într-un disc lansat ca bootleg, a fost preluat de o casă de discuri din Grecia, s-a plimbat prin ţară şi prin mixuri ale unor DJ internaţionali. De fiecare dată când cineva descoperă colindele noastre, se produce o conexiune care nu mai dispare. Chiar şi acum, după 10 ani – când nu ne mai recunoaştem nici măcar în numele trupei cu care am scos discul – colindele au aceeaşi forţă. Ele există dincolo de noi, vorbind mereu în cuvinte şi sunete simple despre facerea lumii, distrugerea ei, vieţile noastre între aceste cicluri cosmice. Pentru a marca acest al zecelea an, transformăm Netemperat în Temperat, pentru că abia de-acum înainte putem spune că aceste colinde au devenit ale noastre, le-am îmblânzit, le-am temperat. Trăim împreună cu ele, trăiesc împreună cu noi. Într-o epocă în care muzica înseamnă mai degrabă consum, COLINDELE TEMPERATE devin o formă personală de a reflecta asupra trecerii timpului şi a transformării limbajului artistic.” – Maria Balabaș

Maria Balabaş – voce, claviaturi
Mihai Balabaş – chitară, live electronics
Călin Torsan – instrumente de suflat
Marina Pingulescu – vioară

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.