Bilete la Dinamo Bucuresti - Poli Iasi

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 oct 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Arena Națională va găzdui revederea cu Politehnica Iași, într-un nou sezon, în Superligă!
Tarifele biletelor:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională:
-Joi (26 oct 2023): 16:00 – 20:00 (Bd. Pierre de Coubertin)
-Vineri (27 oct 2023): 16:00 – 21:30 (Bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
Pentru informații referitoare la Official Hospitality, dar și pentru noul pachet Corporate Pack, vă rugăm să urmăriți canalele de Social Media ale clubului sau să transmiteți solicitările la bilete@dinamo1948.ro.
Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite anterior (pentru meciul din 15 septembrie) pe e-mail. Aceasta va servi drept abonament la toate meciurile jucate pe Arena Națională pentru sezonul în curs.

FAMILY ZONE EXTINS

Pentru că spiritul dinamovist se moștenește, family zone-ul se extinde la întreaga tribună a doua. Astfel, orice dinamovist poate primi, odată cu achiziționarea unui bilet de adult (35 RON), două tickete cu valoare 0 pentru copiii săi cu vârsta de până la 16 ani inclusiv. Acestea trebuie selectate odată cu achiziționarea biletului de adult.

La meciul de vineri, disputat pe Arena Națională împotriva celor de la Politehnica Iași, dorim să avem alături cât mai mulți mici dinamoviști, iar optimismul specific lor să ne conducă spre victorie!
Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.
Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 18.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei.
Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).
Biletele comandate in retea se pot achita/ridica in maxim 24 de ore de la plasarea comenzi, dupa aceasta perioada comenzile neachitate se vor anula.
HAI DINAMO!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.