Bilete la Dinamo Bucuresti - Otelul Galati

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 apr 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Meciul din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii a 2-a, dintre Dinamo Bucuresti – Otelul Galati este asteptat sa se joace cu casa inchisa, vineri 07 aprilie 2023, de la ora 20:30 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti.
Ia-ti bilet din timp si asigura-te ca vei fi prezent la stadion, intr-o atmosfera extraordinara, creata de suporterii nostri.
Preturile biletelor la acest meci:
Vip: 120-140 ron
Tribuna 1 : 60-70 ron
Tribuna 2: 40-50 ron
Peluze : 25 ron
Biletele se pot achizitiona online si pot fi folosite atat digital (de pe telefon sau tableta), cat si fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.

De asemenea se pot achizitiona si fizic de la casieria de la stadionul Arcul de Triumf, dupa programul:
Vineri 14:00 – 21:15

Abonatii isi vor respecta locurile conform abonamentelor emise la inceputul sezonului, exceptie facand abonatii din Peluza Sud, care vor primii invitatii in sectorul O de la Tribuna 2.

Pentru a evita aglomeratia la intrarea in stadion, va recomandam sa aveti biletul pregatit (fizic sau digital) si sa ajungeti la stadion cu cel putin 45 minute inainte de meci.

Micii dinamoviști nu pot lipsi din povestea noastră în drumul spre promovare, motiv pentru care copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate în baza certificatului de naștere (copie sau original). Aceștia trebuie să fie însoțiți de un adult.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.