Bilete la Dinamo Bucuresti - FCSB

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 nov 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

TOȚI PENTRU DINAMO
Câinii dau piept cu rivalii într-un meci programat duminică, 26 noiembrie, de la 20.30, pe ARENA NAȚIONALĂ.
Tarifele biletelor:

PCH: 25ron si 15 Inel 3 RON
Tribuna 2 (inel 1 și 2): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la Arena Națională, după programul:
• 23, 24 și 25 noiembrie: 11:00 – 19:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)
• 26 noiembrie: 11:00 – 21:15 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu)

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Official Hospitality și Corporate Pack vor fi active și la acest meci.
Abonații au primit pe e-mail o invitație (inițial pentru meciul din 15 septembrie), care va servi drept abonament pentru toate meciurile jucate pe Arena Națională în sezonul competițional 2023-2024.
Micii dinamoviști (0-16 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua (inel 2), în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta două locuri cu valoare 0 pentru copii).
Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor.
Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.
Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul (official hospitality, corporate pack, abonamente, acces etc), nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro
Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.30. Vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute pentru a evita situațiile neplăcute.

HAI DINAMO!

Cu toții pe stadion!

Având în vedere cererile în număr foarte mare pentru bilete în Family Zone (Tribuna 2), cea dedicată studenților, elevilor și pensionarilor, clubul nostru Dinamo București a ținut cont de acest aspect și dorește accesibilitate pentru aceste categorii în continuare.

Fiind sold out la Tribuna 2, se va extinde campania pentru inelul 2 din Peluza Cătălin Hîldan. Din acest moment (19:48), prețul unui bilet procurat online în această zonă este de 15 lei.

Mai mult, acest beneficiu este oferit și Câinilor care își vor face drum la casele de bilete vineri și sâmbătă, începând cu ora 15:00. Pe timpul prezenței jucătorilor la case, prețul va fi, de asemenea, 15 lei în Peluza Cătălin Hîldan, inelul 2.

Fără scuze, cu toții pe stadion!
Hai Dinamo!
DDB!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.