Bilete la Dinamo Bucuresti - FC Voluntari

Data si locatia

26 apr

ora 20:00

Dinamo - FC Voluntari

Bucuresti, Stadionul National Arcul de Triumf

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

CÂINII DIN NOU ÎMPREUNĂ, PE “ARCUL DE TRIUMF”
Tarifele biletelor:

PCH: 35 RON
Tribuna 2: 50 RON
Tribuna I: 90 RON (central) & 60 RON (lateral)
VIP: sold-out
Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete amplasate la “Arcul de Triumf”, în ziua meciului, în intervalul orar 12:00 – 20:45.
Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).
Abonații vor efectua accesul în baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului.
Micii dinamoviști (0-16 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua, în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta până la două locuri cu valoare 0 pentru copii).
Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor, în sectorul special alocat al tribunei a II-a.
Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.
Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul, nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro
Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 18.00. Vă recomandăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înaintea începerii partidei, pentru a evita situațiile neplăcute.
HAI DINAMO!

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.