Bilete la diMansions

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 iun 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Toți artiștii tăi retro preferați, într-un singur loc, în același weekend! Cel mai nou festival de hituri din centrul țării, diMANSIONS, va debuta între 14 -16 iunie 2019 la Castelul Mikó din Olteni, Covasna, la poalele munților Bodoc. diMANSIONS promite o experiență plină de culoare, cu un iz de nostalgie, pe muzica anilor `80, `90 și 2000. Timp de 3 zile și 3 nopți, petrecerea va fi animată de: Thomas Anders & The Modern Talking, The Dire Straits Experience, Inner Circle, Dr. Alban, Hermes House Band, Lou Bega, Tania Evans (vocea originală ”Mr. Vain”), Snap! & Turbo B și mulți alții.

Ai dansat și te-ai distrat pe muzica lor! Profită de șansa de a retrăi cele mai frumoase momente ale tinereții, din clipa în care ți-ai cunoscut jumătatea și ai dus-o la discotecă pentru prima dată. Nu vor lipsi din poveste, gastronomia tradițională locală, cu ale sale kürtőskalács, langoși sau gulaș, dar nici retro van-urile cu preparate street-food din cele mai delicioase.
Vino alături de noi, în mini vacanța de Rusalii, la cea mai mare petrecere din inima țării!  

”diMANSIONS” este un joc de cuvinte, format din termenii "DIMENSIONS" – ”dimensiuni” în limba engleză și "MANSIONS" – ”conace” în limba engleză. Termenul rezultat dorește să comunice multitudinea de experiențe și tipuri de activități din cadrul festivalului, dar permite și o subtilă localizare a evenimentului în Covasna, supranumită "THE LAND OF MANSIONS" - ”ȚINUTUL CONACELOR”. 

Pagină web: www.dimansions.ro
Facebook: fb.com/dimansions
Instagram: di_mansions

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.