Bilete la Dialoguri Lirice

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 iul 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Vă invităm la o după-amiază lirică – muzică clasică și poezie contemporană – cu soprana Anda-Louise Bogza, nume de rezonanţă internaţională, prim-solistă pe mari scene din Europa, Asia și America.
Soprana va fi acompaniată la pian de muziciana Mihaela Spiridon, iar actorii Teatrului Tineretului, Nora Covali și Florin Hrițcu, vor interpreta texte din volumul „Cartea plantelor și animalelor”, publicat în 2021, al poetei Simona Popescu, una dintre cele mai puternice voci feminine din poezia contemporană românească.
Programul cuprinde lucrări din creația vocal-camerală a compozitorilor: George Enescu, Nicolae Bretan, Manuel de Falla, Claude Debussy, Franz Schubert, Robert Schumann, Johannes Brahms, Vincenzo Bellini.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.