Bilete la DARK&KAMIL AFTER EIGHT GARDEN

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 iul 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Trăiește o poveste de vară nebună în noua noastră locație din Făget. #AFTER EIGHT GARDEN

Pregătește-te sã-ți transformi experiențele în ceva cu adevărat memorabil!
În 10 Iulie te așteptăm la un party cu unul dintre cei mai iubiți, DJ DARK.
Cocktailuri de vară, burgeri delicioși de la MasterTruck, muzică pe măsură, iar tu și prietenii tăi sunteți deja pe listă!
Condiții de participare :
Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani.
La acest eveniment pot participa persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă
rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai
vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (spital etc.).

Preț bilet de intrare 30 lei pe platforma bilete.ro
Rezervări • mesaj privat pe pagina de fb.
BE THERE, YOU DONT WANNA MISS IT!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.