Bilete la Dansând la Lughnasa

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Spectacolul reunește o distribuție ambițioasă și o echipă de creație de prestigiu, sub conducerea regizoarei Antonella Cornici.
Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului, va urca din nou pe scena Teatrului Tudor Vianu, alături de Ana Sivu-Daponte, Oana-Maria Dragne, Anca Pascu, Mădălina Bors, Claudia Moroșanu, Șerban Chițu și Adi Gheo într-o producție de excepție, care va oferi spectatorilor o experiență autentică și emoționantă a vieții din Irlanda rurală, printr-o poveste plină de pasiune și dramatism.
Scenografia spectacolului, semnată de Alina Dincă Puscașu, va fi completată de coregrafia creată de Victoria Bucun, de ilustrația muzicală realizată de Șerban Chițu și de light design - ul semnat de Lucian Moga, oferind astfel o experiență memorabilă pentru toți cei care vor să se bucure de arta teatrală la cel mai înalt nivel.
Brian Friel (1929-2015) a fost un dramaturg, prozator și regizor irlandez, cunoscut în special pentru piesele sale care explorează complexitatea și fragilitatea relațiilor umane și ale identității culturale irlandeze. Printre cele mai cunoscute opere ale sale se numără "Dansând la Lughnasa"și "Philadelphia, uite că vin".
Piesa "Dansând la Lughnasa" explorează relațiile dintre cinci surori dintr-un sat irlandez și modul în care acestea își gestionează sentimentele de dragoste, dor și pierdere. Acțiunea are loc în timpul festivalului Lughnasa și este inspirată de amintirile din copilăria lui Friel petrecute în Donegal, Irlanda.
Festivalul Lughnasa (numit și Lughnasadh) este un festival tradițional celtic care se sărbătorea în luna august, pentru a marca recolta de cereale. Numele festivalului provine de la zeul celtic Lugh, iar sărbătoarea era o ocazie pentru oamenii din comunitățile rurale să se întâlnească, să danseze și să se distreze după o perioadă de muncă grea.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.