Bilete la DanceMasters

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 iun 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

DanceMasters 2022

Suntem dornici sa traim iar momente intense, reale, in care toata sala vibreaza, aplauda.

Competitiile celor mai buni: WDSF WORLD OPEN LATINO SI WDSF WORLD OPEN STANDARD au reinceput, dupa doi ani in care pandemia ne-a tinut departe de spectacolele adevarate. Muzica si costume de vis, pasiune, efort sportiv fara egal. Ai o ocazie inedita sa-ti faci InstaStory-ul de invidiat.

La ediția trecuta, cea din 2019, au venit peste 1.500 de sportivi din 32 țări. Din top 50 mondial au participat la WDSF GrandSlam Standard 31 de perechi și la WDSF GrandSlam Latin 27 de perechi.

Sambata si duminica sunt competitiile internationale: standard si latino, se danseaza de la 9.00 dimineata. Galele de seara, de la 19.30, cu finalele, vor readuce spiritul Dancemasters din nou in Sala Polivalenta, pentru spectatorii de orice varsta.

Biletele sunt valabile intreaga zi. Copiii nu au acces fara bilet cu loc si neinsotiti.

DanceMasters este un eveniment sportiv internațional anual, parte a calendarului WDSF - Federației Mondiale de Dans Sportiv și a FRDS - Federației Naționale de Dans Sportiv, foarte apreciat la nivel internațional și cel mai mare din România. Sunt doar 5% competiții în lume la acelasi nivel.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.