Dan Puric - Despre Iubire

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 mar 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

"Se mimează dragostea de ţară, se mimează dragostea de om, se mimează orice. Vă spun eu ca mim. Sunt complexat. Şi-n contextul acesta de fraudă, în contextul acesta de fals eu trebuie să diagnostichez şi trebuie să mă întorc înlăuntrul meu ca să descopăr razele de lumină, razele acestea de copil al lui Dumnezeu. Păi te întorci înlăuntrul tău şi tu observi că sinea ta a dispărut. Într-un context de tip degenerativ eu vorbesc despre iubire.

Iar eu pot să vorbesc despre iubire astăzi cu versul acesta minunat al lui Emil Bota din 'Întunecatul April': 'Iubirea mă apără/ De aceea-mi port fruntea sus în exil printe oameni'. E un exil. Uitaţi-vă la cei care mai îndrăznesc să-şi iubească neamul astăzi. Uitaţi-vă la cei care mai îndrăznesc să-şi iubească mama astăzi.

Uitaţi-vă mai ales la cuplurile de iubiţi care mai îndrăznesc să se iubească astăzi. În contextul unor contracte matrimoniale. Totu-i contractual. Sunt exilaţi. Dacă un om care nu iubeşte este asemenea unui pom uscat, un neam care uită puterea de a iubi devine în timp o pustie sufletească", spune Dan Puric.

Distribuie aceasta pagina