Bilete la Cupa Davis

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 06 apr 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Zimbabwe, 5-6 Aprilie 2019, Sala Polivalentă din Piatra Neamț

Biletele pentru întâlnirea România – Zimbabwe, contând pentru Turul 1 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro si in reteaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos si Posta Romana.
Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis by BNP Paribas, 5-6 Aprilie 2019, Piatra Neamț.
Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro.
Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.
Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment.
Preţul unui bilet este de 35 RON/zi.
Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.
Întâlnirea dintre România şi Zimbabwe, meci din Turul 1 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, are loc în perioada 5-6 Aprilie 2019, la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.
Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 5 aprilie, urmând ca sâmbătă, 6 Aprilie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.
Partidele vor începe după cum urmează:
Vineri, 5 Aprilie, ora 15:00;
Sâmbătă, 6 Aprilie, ora 12:00.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.