Cupa Davis

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 sept 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Polonia, 15-16 septembrie 2018, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
Biletele pentru întâlnirea România – Polonia, contând pentru Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro si in reteaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos si Posta Romana, precum si la casieria Salii Polivalente din Cluj-Napoca.
Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis by BNP Paribas15-16 septembrie 2018, Cluj Napoca.
Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro.
Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.
Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment
Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: 60 RON (categoria 1), 40 RON (categoria 2), 30 RON (categoria3).
Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.
Întâlnirea dintre România şi Polonia, meci din Turul 3 al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Davis Cup by BNP Paribas, are loc în perioada 15-16 septembrie 2018, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.
Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, urmând ca duminică, 16 septembrie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.
Partidele vor începe după cum urmează:
Sâmbătă, 15 Septembrie, ora 13:00
Duminică, 16 Septembrue, ora 12:00

Distribuie aceasta pagina