Bilete la Cum se duce totul dracu

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

După ”Crize” de Mihai Ignat
Cu: Ioana Chelmuș, Florin Frățilă
Durata: 1h

Motto - “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi actori. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Pret bilet: 33,5 lei

Va rugam confirmati achizitionarea biletelor la 0735.026.762 sau pe mail teatru@inculise.ro pentru a va putea oferi cele mai bune locuri disponibile la momentul achizitionarii biletelor. In caz contrar veti ocupa locurile ramase nerezervate. Mentionati numele, numarul de bilete achizitionate si numarul de telefon.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.