Bilete la Cum am dresat un melc pe sanii tai

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totusi foarte cunoscuta noua.

Descriere lunga: “Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totusi foarte cunoscuta noua.
Spectacolul este o abordare inedita a relatiilor umane,o redescoperire a sufletului uman, care ne va umple sufletul de o bucurie imensa.
Nu lipseste romantismul, poezia, viul, adevarul universal, visul si visarea ocupand un loc extrem de important . Devenim parca mai putrnici si mai curajosi daca avem puterea de a visa si asta a facut si Matei Visniec cu acest text remarcabil.
“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este plina de o poezie speciala, in care umorul fin are un rol important si dinamizeaza personajele.
Dublul apare in fiecare dintre noi, in corpul si mintea noastra fiind cel putin inca o persoana, care este de fapt in visele noastre. Astfel, creionam o alta lume, poate mai frumoasa, poate mai armonioasa, poate mai buna,o lume in care suntem liberi si fericitiI,in care suntem asa cum ne-a facut universul.
Visul este poarta noastra spre libertate si doar cei curajosi lasa poarta deschisa. Noi am deschis-o si speram sa intre cat mai multi doritori pe ea.

Mona Gabrilas: “Textul m-a captivat din primele clipe, o muzicalitate aparte a cuvintelor, o incursiune in alta lume, a imaginatiei,a viselor...mi-am dorit imediat sa o montez si asta s-a si intamplat, am avut avanpremiera pe 30 iunie 2012”

Matei Visniec a vazut spectacolul si a lasat cateva randuri ca amintire cu privire la acest spectacol " Eu Calul Troian, Matei Visniec am intrat definitiv in misterul acestui frumos spectacol".

Cu: Diana Giubernea si Mike Savuica
Regia: Mona Gavrilas

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.