Bilete la CSM CORONA BRASOV ABONAMENTE HANDBAL

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 aug 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Clubul CSM Corona Braşov a scos la vânzare abonamente la handbal şi hochei începând de astăzi 1 august 2019, însă achiţionarea acestora se va putea face doar cu livrarea prin curier si cu comanda online pe site-ul www.bilete.ro.

Preţul unui abonament la handbal va costa 300 lei şi va asigura intrare atât la meciurile de campionat cât şi la partidele din Cupa României şi cupele europene.

În ediţia 2019 – 2020 biletele vor putea fi achiţionate tot online.

În ziua meciurilor, cu trei ore înainte, vor putea fi cumpărate bilete şi de la casele de bilete de la patinoar şi sala sporturilor.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.