CSM Botosani - Bilete Virtuale

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 13 dec 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Am găsit soluția prin care puteți fi alături de noi ! Alături de handbalul botoșănean care dorește să facă performanță ”
Handbalul românesc suferă foarte mult în această perioadă de pandemie . CSM Botoșani are nevoie în acest moment de susținerea tuturor pentru a desfășura activitatea sportivă în condițiile noului „normal”, unde este necesar să umplem sala virtual, și vă vom simți aproape pe voi, suporterii și susțînătorii acestui club.
BILETE VIRTUALE LA NUMAI 10 LEI ! VOM SCOATE LA VÂNZARE 2500 DE BILETE !
Invităm toți iubitorii handbalului și a sportului să ne susțînă în aceste momente grele, de oriunde s-ar află în România sau străînătate, prin achiziționarea unui bilet sau mai multe în valoare simbolică de 10 LEI.
TOMBOLĂ! La un pachet de minim 10 de bilete cumpărate, vom organiza o tombolă prin care vrem să vă recompensăm susținerea și efortul vostru printr-un Tricou de joc Original și pentru locul 2 o eșarfă originală, ambele semnate de către toți componenții echipei noastre. Tombola va fi organizată imediat după epuizarea celor 2500 de bilete puse la vânzare.
Banii obținuți în urmă acestei campanii vor fi folosiți pentru organizare (Deplasare, cazare masa, transport, medicamente si teste Covid-19), cât și pentru plata salariilor jucătorilor.
Din dorința de a rămâne independenți și în lupta pentru PROMOVAREA IN LIGA ZIMBRILOR, dorim să...vindem toate cele 2500 de bilete scoase la vânzare

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.