Bilete la CSC Selimbar - Dinamo Bucuresti - Liga 2

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 04 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

“Călăreții Roșii sunt gata de atac! Hai și tu să ii susții, Sâmbătă 4 Martie, de la ora 12.00 pe stadionul Municipal Sibiu in partida dintre CSC 1599 Șelimbăr și Dinamo București, din etapa a-18-a a campionatului Ligii 2.

Suntem aici de 700 ani! Împreuna rescriem istoria! “

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Regulament Access Special la meciurile organizate de CSC 1599 Selimbar in sezonul 2022-2023

Persoanele cu dizabilități (indiferent de gradul de handicap) au acces gratuit la partidele organizate de CSC 1599 Selimbar pe Stadionul Municipal din Sibiu, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
Trimiterea unei solicitări la adresa de email ticketing.selimbar@gmail.com pana cu cel târziu 2 zile înaintea meciului.
Solicitarea trebuie să conțină :
-copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități,
-copie după certificatul de încadrare în grad de handicap,
-copie după actul de identitate al însoțitorului (unde este cazul)
-Nr înmatriculare auto pentru persoana care solicita parking
-Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primate. Menționam ca pentru persoanele cu handicap grav stadionul dispune doar de 20 locuri cu însoțitor.
Confirmarea alocării biletelor se va face cu cel târziu o zi înainte de meci.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.