Crai Nou - Premiera

Alege evenimentul

20 ian 2018

ora 17:00

Crai Nou - Premiera

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare - intrare principala)

Bilete   

de la 15,00 RON

21 ian 2018

ora 11:00

Crai Nou - Premiera

Bucuresti, Opera Comica pentru Copii (Sala Mare - intrare principala)

Bilete   

de la 15,00 RON

În prima lună a anului 2018, Opera Comică pentru Copii pregătește o nouă surpriză spectatorilor mari și mici, în regia lui Cristian Mihăilescu, creatorul a numeroase producții de succes pe scena acestui teatru.

Este vorba despre opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu. Una dintre primele operete românești, „Crai Nou” se bazează pe o poezie a lui Vasile Alecsandri care vorbește despre un mit: în nopțile cu lună nouă se împlinesc dorințele îndrăgostiților.

Povestea care încheie “Trilogia Creangă 180” este o pildă amplă despre drumul inițiatic pe care fiecare dintre noi ajungem să-l parcurgem la un moment dat în viață. Nelipsit de umor, “Harap Alb” rescrie semnificația sintagmei “până la adânci bătrâneți”.

Vârstă recomandată: + 3

Informatii utile:
1. Accesul în sala de spectacol este permis numai până la ora de începere a reprezentaţiei. După această oră, biletele își pierd valabilitatea.
2. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
3. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii/anulării spectacolului de către Organizator.
4. Din respect pentru interpreți şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile în sala de spectacol
5. Pe durata desfășurării spectacolelor, este interzisă folosirea aparatelor de înregistrat, audio sau video.”

Distribuie aceasta pagina