Bilete la Cosmonauti

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cosmonauti

Distributie:
Maria Baciu - Nicoleta
Andrei Barbu - Marius
Ioana Brumar - Diana
Iulia Mirică - Tina
Bogdan Tulbure - Titus
Andreea Lucaci - AIA

Regie: Andreea Lucaci
Costume: courtesy of Corina Boboc Giorgescu
Editare video: Ana Salomia
Muzica: trupa de actori
Producție: Teatrul LUNI de la Green Hours & artiștii

Cinci tineri se refugiază într-un ideal - acela de a fi printre primii oameni care colonizează planeta Marte.
Terra pare că se dizolvă, împreună cu visurile și ambițiile lor, iar singura variantă posibilă de salvare pare fuga pe o altă planetă.
”Cosmonauți sau Dincolo e mai bine..." este un spectacol pe jumătate muzical, pe jumătate comic, pe jumătate dramatic, pe jumătate călare pe-o cometă, pe jumătate cu picioarele pe pământ.

”Cosmonauți sau Dincolo e mai bine..." este un proiect născut din implicarea colectivă a șapte tineri artişti independenţi, proaspăt absolvenți, care și-au păstrat viziunea comună ce i-a apropiat în timpul facultăţii și care, în ciuda situației pandemice din ultimii doi ani, au reuşit să rămână uniți în dorința de a-și urma vocația. Datorită susţinerii profesorului Florin Zamfirescu, trupa a ajuns la "Teatrul LUNI" de la Green Hours și… așa a pornit ”laboratorul”.

"VOCEA: Bună dimineața, eu sunt A.I.A., Artificial Intelingence Asistant și vă voi fi alături pentru următoarele două luni. Dacă sunteți printre cei selectați, vom fi cei mai buni prieteni și pe Marte. Henry Thoreau spunea că «Paradisul este atât sub tălpile noastre, cât și deasupra capetelor noastre» - un gând frumos cu care să ne bucurăm de activitățile organizate de OMIS-NASA."

"Nu mă căuta acasă, nu sunt!
N-ai de ce să suni, nu mai răspund!
Mâine dimineață părăsesc atmosfera,
Îmi las părinții, iubiții, averea…

Vreau să prind o coadă de cometă,
Să mă ducă pe altă planetă.
Aici e-aglomerație, alergăm toți pe loc,
Întreaga populație e-n stare de șoc…"

Durata spectacol: 1h40

În conformitate cu reglementările prevăzute prin art. 8 și 8¹ al H.G. 932/2021 cu modificările și completările ulterioare, participarea la evenimentele UNDERCLOUD 2021 este permisă doar persoanelor care prezintă la intrare certificatul verde, îndeplinind una dintre condițiile următoare:
Sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
Prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
Prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
Se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.