Bilete la Corul National de Camera Madrigal-Marin Constantin -Turneu Extraordinar de Paste Saptamana Patimilor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 apr 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Național de Cameră „Madrigal - Marin Constantin” revine pe scenă cu Săptămâna Patimilor, un turneu național care să marcheze sărbătoarea fundamentală a creștinătății, desfășurat în orașele Arad, Timișoara, Alba Iulia și Cluj – Napoca în perioada 13 – 16 aprilie 2022, ca răspuns a numeroaselor solicitări primite în acest sens în ultimul an.

Repertoriul special ales pentru a oferi publicului o adevărată călătorie sonoră premergătoare Paștelui, va include lucrări românești, printre care amintim celebrul „Florilegiu bizantin”, o impresionantă colecție de muzică pascală structurată de Marin Constantin, fondatorul Corului Madrigal, dar și lucrări internaționale, precum fragmente din impresionanta lucrare „Credo”, compusă de Wolfgang Amadeus Mozart. Experiența profundă și emoționantă a actului artistic va fi completată de intervenția artistică a corurilor de copii din cele patru orașe, active în Programul Național Cantus Mundi, care vor cânta alături de Corul Madrigal.
Concertul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” va fi îmbogățit de o regie specială și o scenografie impunătoare, care va include decoruri spectaculoase create pentru eveniment și proiecții de lumini.

Biletele pot fi achiziționate cu un cost care pornește de la 60 de lei.

Evenimentul se va desfășura cu respectarea legislației în vigoare la data stabilită."

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.