Bilete la Corul Madrigal – Spectacol Extraordinar Gala Madrigal 60

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 feb 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Madrigal – Spectacol Extraordinar „Gala Madrigal 60”, dirijor Anna Ungureanu

Marți, 28 februarie 2023, ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” susține Spectacol Extraordinar „Gala Madrigal 60” la Teatrul Național „I. L. Caragiale” București (TNB).
Prin muzică și artă, celebrul ansamblu, dirijat de Anna Ungureanu invită publicul să celebreze împreună cei 60 de ani de existență neîntreruptă ai Corului Madrigal.

În luna februarie a fiecărui an, Corul Madrigal dedică un eveniment muzical memoriei lui Marin Constantin, creatorul ansamblului. Spectacolul Extraordinar „Gala Madrigal 60” reprezintă un omagiu special adus uriașei moșteniri a legendarului muzician, precum și viziunii sale artistice, țesute de Corul Madrigal pe parcursul a 6 decenii dedicate artei, reprezentării culturale și încrederii în schimbarea României prin muzică.

Spectacolul „Gala Madrigal 60” face parte din seria evenimentelor sincretice dezvoltate de Corul Madrigal în ultimii ani, cu elementele de scenografie, regie, design și proiecții de lumini, precum și cu participarea copiilor din corurile Programului Național Cantus Mundi.
În cadrul Galei, pe lângă decernarea premiilor de excelență „Marin Constantin”, Corul Madrigal va prezenta mai multe premiere, printre care Concertul Extraordinar „Madrigale și motete” – care va pune în lumină unul dintre repertoriile emblematice ale ansamblului într-un decor anume creat -, lansarea noii serii de costume de epocă, o suită de momente muzicale și întâlniri artistice surpriză, dar și expoziții și prezentări din arhiva Madrigal, de care spectatorii se vor putea bucura încă de la intrarea în foaierul Teatrului Național.

Spectacol Extraordinar Gala „Madrigal 60” este un eveniment simbolic al programului aniversar „MADRIGAL 60”, ce reunește o serie amplă de proiecte programate pe tot parcursul anului 2023. Programul marchează 60 de ani de excelență în muzică și diplomație prin cultură pentru Corul Madrigal, devenit un simbol al constanței artistice naționale, dar și al relevanței culturale și de imagine a României în lume.

Accesul publicului în sală se va face până la ora 18:45.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.