Bilete la Corul Madrigal - Concert Extraordinar SALVE REGINA

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 oct 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Corul Madrigal - Concert Extraordinar SALVE REGINA, dirijor Alexander Drčar

ACCES LIBER CU REZERVARE

Sâmbătă, 8 octombrie 2022, ora 20:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” susține Concertul Extraordinar „Salve Regina”, dirijor Alexander Drčar.
Evenimentul se va desfășura la Catedrala Sf. Iosif din București.
Intrarea este liberă, cu rezervare prealabilă, conform Regulamentului de mai jos.
Programul reprezintă un periplu prin muzica sacră scrisă pentru cor în perioada Romantismului german și austriac (secolul al XIX-lea) și cuprinde o serie de lucrări din creația compozitorilor Franz Schubert, Felix Mendelssohn Bartholdy, Johannes Brahms și Anton Bruckner.
Special alese de Dr. Alexander Drčar, dirijorul concertului, lucrările pun în lumină sonoritatea unică a Corului Madrigal și aduc glasuri și suflete în aceeași vibrație emoționantă, către slava divină.

Lector Senior în dirijat orchestral și Șef de catedră Dirijat/Dirijat Coral/Dirijat orchestră de suflat în cadrul Universității Mozarteum din Salzburg, Austria, Dr. Alexander Drčar este unul dintre cei mai renumiți formatori în arta dirijorală și o inspirație pentru noile generații de dirijori și artiști.
Partener: Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti

REGULAMENT

•Concertul Extraordinar „Salve Regina” se desfășoară în incinta Catedralei Sf. Iosif din București (Strada General H. M. Berthelot 19).

•Accesul publicului la Concertul Extraordinar „Salve Regina” este gratuit, cu rezervarea locurilor în prealabil.

•Rezervarea locurilor la Concertul Extraordinar „Salve Regina” se face prin achiziționarea de bilete cu valoare zero, de pe platfoma online Bilete.ro.

•Rezervările se pot face în limita a 4 locuri pentru fiecare ID ce va solicita acces gratuit la eveniment pe portalul bilete.ro

•Accesul la eveniment se face prin prezentarea biletelor cu locurile rezervate în format digital sau tipărite la intrarea în perimetrul spectacolului.

•Accesul publicului la eveniment se face în intervalul orar 19:30 - 19:55.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.