Bilete la Corpuri frumoase

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

CORPURI FRUMOASE
Regia: Bogdan Dumitrescu
Cu: Lorena Dicu, Alexandra Fieraru, Teodora Oancea, Haifa Tatu, Miruna Ușurelu, Daria Tănăsescu
Preț Bilet simplu: 60 lei
Audiență: 14+

Jessie – Lorena Dicu
Nina – Alexandra Fieraru
Lisbeth – Teodora Oancea
Martha – Haifa Tatu
Sue Carol – Miruna Ușurelu
Claire – Daria Tănăsescu

Manhattan, cea mai rece noapte a anului: șase cele mai bune prietene se grăbesc să ajungă la o petrecere. Este noaptea cea mare.

Jessie, o tânără, care își câștigă existența scriind romane de self-help, a plănuit un baby shower, în apartamentul ei, pentru Claire, însărcinată în șapte luni. Suflate de vânt și zăpadă, femeile sosesc îmbujorate, fiecare prinsă în aventură. Nina, proprietara unui salon de manichiură și mereu în căutarea unui bărbat, sosește prima. Lisbeth, model, obsedată de iubitul ei, Steve, care a părăsit- o acum un an, ajunge a doua. Urmează Martha, agent imobiliar care are, în aparență, viața perfectă alături de Donald, logodnicul ei. Sue Carol, o actriță/chelneriță ajunge a patra, după ce și-a părăsit iubitul, care, crede ea, a înșelat-o. Claire, muziciană, ajunge ultima, pe bicicletă, spre groaza Marthei.

Aceste femei profesioniste, „six in the city”, luptă pentru alegerile lor feministe. Scântei și ironii sunt aruncate. Viețile amoroase, secretele și prieteniile generează discuții aprinse.

Cine va câștiga – romanticii sau realiștii? Cum pot triumfa femeile care lucrează în vremuri atât de grele? În timp ce telefoanele mobile sună și ceasurile biologice se derulează înapoi, prietenii organizează o ceremonie atemporală. Iată generația urbană de „friends like family”.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.