Conferinta - lansare de carte: ”Destinul sufletului: calea catre fericire”

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 mar 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Joi, 15 martie a.c, ora 18.00, vă așteptăm la Sala Dalles, situată în Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, unde va avea loc conferința cu titlul: ”Destinul sufletului: calea către fericire” și lansarea cărții ”Shangri La – Frumusețea fără margini a divinului. Calea către fericire”(Editura Dharana), autor Marius Ghidel.

Invitații speciali ai evenimentului sunt:

- Prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan
- Prof. Dan Farcaș
- Marius Ghidel
Moderator al evenimentului:

- Maria Timuc

Vor susține un program artistic:

- Actriția Vali Pena
- Pianista Egizia Soare

Titlul conferinței este inspirat din povestea de viață a lui Marius Ghidel, autorul care-și este personaj în propria carte, și care, printr-o memorie absolut specială, cum o cataloghează prof. Dan Farcaș, descrie în cartea sa o traiectorie a sufletului și a spiritului în univers, precum și un destin al ființelor în experiența vieții… fără de moarte. Vom înțelege ce ne spune știința despre sufletul și spiritul nostru, ce ne spune religia despre noi înșine și, nu în ultimul rând, cum văd chiar invitații noștri aceste noțiuni din perspectiva pe care au studiat-o ei înșiși de-a lungul întregii vieți. În cadrul evenimentului va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Organizatorii evenimentului sunt: Universitatea Populară Ioan I. Dalles și Editura Dharana.

La standul special amenajat în holul Sălii Dalles veți putea găsi (cu reduceri semnificative de preț) cartea lui Marius Ghidel, ”Shangri La – Frumusețea fără margini a divinului. Cale către fericire”(Ed. Dharana), precum și cărțile invitaților, respectiv ale prof. Dumitru Constantin Dulcan, ale prof. Dan Farcaș și ale Mariei Timuc.

Aceasta este prima dintr-o serie de conferințe pe teme de spiritualitate, care vor avea loc în fiecare lună, la Sala Dalles din București, moderate de Maria Timuc.

Intrarea se face pe bază de bilet: 10 lei.

Distribuie aceasta pagina

)