Bilete la Conferinta - Emilia Popescu

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Filarmonica din Pitești se mândrește să prezinte gama sa de spectacole muzicale captivante care evidențiază talentul atât al artiștilor locali, cât și al celor internaționali.

Indiferent dacă sunteți un adevărat iubitor de muzică clasică sau un fan al sunetelor contemporane, există ceva pentru toată lumea în seria noastră de concerte. Sala noastră de concert este proiectată pentru a vă oferi cea mai bună acustică și atmosferă pentru o experiență muzicală de neuitat.

Spectacolele noastre muzicale variază de la simfonii și opere clasice la concerte de jazz și pop, cu soliști și ansambluri renumite.

În plus față de seria noastră regulată de concerte, organizăm și evenimente speciale, precum concerte de omagiare pentru compozitorii famosi și sărbători sezoniere, precum și concerte educaționale pentru copii și familii.

Alăturați-vă nouă pentru o noapte de magie muzicală la Filarmonica din Pitești, unde sunetele muzicii live vă vor lăsa cu dorința de a vă reintoarce sa mai aveți parte de incă un concert.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.