Concertul Traditional de Anul Nou

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 dec 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice București, Concertul Tradițional de Anul Nou (2019), aniversează cea de-a VI-a ediție. Orchestra Simfonică Bucureşti și dirijorul Nicolae Moldoveanu vă invită să luați parte la o seară memorabilă, un spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați cele mei frumoase valsuri, alături de multe alte surprize muzicale în prima parte și, în premieră, experiența "Electronic Symphony" în partea a doua.

În încheierea primei ediții ale Stagiunii SalutCULTURA, Orchestra Simfonică București revine pe scena Sălii Palatului. Concertul extraordinar va avea loc Duminica, 30 decembrie 2018, începând cu ora 19.00.

În continuarea tradiției, Orchestra Simfonică București - Bucharest Symphony Orchestra prezintă surpriza ediției a VI-a: invitatul special Edward Maya, primul artist român ce deține un Billboard Music Award in SUA. Edward Maya este primul autor și interpret român ce a deținut poziția întâi la categoria Dance Airplay cu single-ul “Stereo Love” în ediția Billboard 2011, singurul hit românesc din istoria competiției.

Orchestra Simfonica București și Edward Maya vor prezenta în partea a doua a Concertului Tradițional de Anul Nou, în exclusivitate pentru publicul românesc, conceptul #ElectronicSymphony, un spectacol original în care un triplu artist DJ/interpret/compozitor, o orchestră simfonică și soliștii lor vor reuni instrumente tradiționale românești, influențe din folclorul românesc, muzică de film, muzică electronică, lumini si grafică special concepute pentru un show unic si inedit.

Se reunesc, astfel, pe aceeaşi scenă unii dintre cei mai buni şi talentaţi artiști care, indiferent pe câte continente au cântat şi vor mai cânta, vor avea întotdeauna bucuria de a se reuni pentru a împărtăși bucuria muzicii.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale #SalutCULTURA!.

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.

Bilete disponibile

Categoria VIP – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei
Categoria 4 – 60 lei

Parteneri: Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European Sector 6, PONSA, Texcargo, EVconnect.ro - Statii de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Antena 3, Cărturești, Media Advertising,

Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.

Video

Distribuie aceasta pagina